Retourbeleid

Retourbeleid 

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hetquarantainekookboek@gmail.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde/onbeschadigd retour is ontvangen. Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 

Instructies retourneren

STAP 1 - Voeg aan het retour pakket een begeleidend briefje toe met daarop genoteerd je naam, ordernummer en welke artikelen retour gaan. 

STAP 2 - Schrijf het retour adres duidelijk op het pakket. Lever het pakket daarna in bij een PostNL punt. 

Het retour adres:
Het Quarantaine Kookboek
Witte Rozenstraat 42A
2311XW Leiden 
Nederland

STAP 3 - Bewaar altijd goed het verzendbewijs en de trackingsgegevens.

STAP 4 - Indien een retour in goede staat en volgens de voorwaarden is ontvangen, zal het orderbedrag binnen 14 dagen worden teruggestort.